Ons team ondernemingsrecht staat grotere, middelgrote en kleinere ondernemingen bij met juridisch advies over de volle breedte; van advies aan de voorkant, zoals bij contractvorming, tot procedures indien u als ondernemer onverhoopt de rechter nodig heeft (al dan niet internationaal en/of Duits- of Engelstalig). Onze specialisten werken voor diverse branches, waaronder de woning- en utiliteitsbouw, de zorg, projectontwikkeling, de verblijfsrecreatie, visserij en machinebouw, en van startups tot gevestigde en gerenommeerde ondernemingen.

Ondernemers waarderen onze korte lijnen, perfecte bereikbaarheid (24/7), snelheid en daadkracht. Behalve de vaktechnische juridische kaders speelt onze branchekennis en inzicht in het strategisch belang van de ondernemer een rol bij onze advisering en het procederen. Door de langdurige relaties met onze cliënten levert dat een duidelijke meerwaarde op.

Wij zijn onder andere actief op de volgende gebieden:

  • contracteren (verbintenissenrecht)
  • incasso, beslaglegging en executie
  • aansprakelijkheidsrecht
  • fusies en overnames
  • rechtspersonenrecht (boek 2 BW)

Onze ondernemingsrechtspecialisten zijn: Jelle van Roeyen, Edwin Bregonje, Joke Mikes, Jan-Willem van Koeveringe, Matthijs Hoekstra, Semia Wiersma-Helal, Gülsüm Akkaya-Yilmaz, Jelle van Renswoude, Fréderique Ahsman