Woon&Co is een netwerk voor medewerkers van woningcorporaties en vastgoedorganisaties. Sinds 2016 organiseren we diverse kennissessies over verschillende vastgoed gerelateerde onderwerpen, zoals met betrekking tot verhuur, leefbaarheid, contractvorming (bouwrecht), aanbesteding, omgeving privacy en compliance. Kortom, een netwerk waarin de “Co” staat voor samenwerking in de rol van compagnon voor woningcorporaties en vastgoedorganisaties. In die rol heeft Woon&Co als doel het delen en opdoen van kennis, intervisie, het uitwisselen van ervaringen en het leggen en onderhouden van contacten.

Initiatiefnemers van Woon&Co zijn Edith Vervuren en Joke Mikes; ieder vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij de corporatie- en vastgoedsector.
Edith Vervuren is eigenaar van EVV management & advies en werkt al sinds eind jaren ’90 als interim professional binnen de corporatiesector.
Joke Mikes is huurrechtadvocaat en partner bij Justion Advocaten en behartigt – samen met haar collega’s
mr. Semia Wiersma-Helal, mr. Jelle van Renswoude en mr. Fréderique Ahsman uit het team ondernemingsrecht en huur – de juridische belangen van diverse woningcorporaties, vastgoedorganisaties en commerciële (ver)huurders met betrekking tot woonruimte en bedrijfsruimte.

Kennis maken en kennis delen

Woon&Co organiseert meerdere kennissessies per jaar – zowel fysieke bijeenkomsten als online – met steeds een ander actueel thema. De fysieke bijeenkomsten omvatten één dagdeel. Vast onderdeel van het programma is het bespreken van diverse casussen, zowel in groepjes als plenair en een Kahoot kennisquiz. We starten ’s morgens om 9 uur en sluiten af met een informele netwerk lunch.
De online bijeenkomst duren circa 1,5 uur en zijn te volgen via MS Teams.
Alle bijeenkomsten zijn interactief en bieden de mogelijkheid om casus uit de praktijk met elkaar te bespreken. Afhankelijk van het onderwerp worden ook externe sprekers of deelnemers uit een specifieke andere sector uitgenodigd indien dat voor het thema relevant is, zoals bijvoorbeeld wijkagenten, hulpverlenende instanties of gemeenteambtenaren. Wij waarderen uw deelname èn uw inbreng. Suggesties voor thema’s zijn altijd welkom en u kunt ook vooraf vragen of een casus gerelateerd aan het thema van de betreffende bijeenkomst, insturen.

Deelname aan Woon&Co is gratis

Wij verwelkomen u en uw collega’s graag en deelname is gratis. Het wordt wel op prijs gesteld indien uw organisatie een keer – al dan niet in samenwerking met een andere deelnemende organisatie – ambassadeur van een fysieke bijeenkomst wil zijn, die de externe kosten van een fysieke bijeenkomst ten laste van haar opleidingsbudget wil brengen. De externe kosten van een bijeenkomst bestaan uitsluitend het huren van een locatie, de lunch en de drankjes. De overige kosten, zoals materiaalkosten, de voorbereiding van de presentaties etc., nemen wij voor onze rekening.

Linken? Woon&Co heeft ook een eigen LinkedIn groep van deelnemers en vastgoedprofessionals. Stuur ons een connectieverzoek en we voegen je graag toe!

Vragen? Stel uw vragen gerust via woonenco@justionadvocaten.nl of via het secretariaat 010–4403100. U kunt ook contact opnemen met Joke Mikes 06–20335591 of Edith Vervuren 06–23645006.