Wij zijn gespecialiseerd in de overheid als cliënt. Ons overheidsteam richt zich vooral op gemeenten, provincies, waterschappen, publiekrechtelijke samenwerkingsverbanden en semi overheden (denk bijvoorbeeld aan havenbedrijven en zogenaamde B-organen). Vanuit deze overheidsspecialisatie staan wij ook vermeld op de shortlist van toonaangevende overheidsverzekeraars.

Onze overheidsrelaties waarderen onze werkwijze, die zich kenmerkt door kwaliteit, discretie, gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, korte lijnen, persoonlijke service en no-nonsense. Wij zijn graag uw (vertrouwelijke) sparringpartner en helpen u, ook in tijden van crisis, deskundig en discreet. Veel van onze advocaten en juristen hebben jarenlange ervaring in het werken bij én voor de overheid, zodat zij de ‘taal’ van de overheid spreken. Kennis van de (overheids)cliënt vormt bij ons dus dé basis voor onze dienstverlening.

Het ambtenarenrecht hebben wij, onder andere gelet op de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren, bij onze advocaten arbeidsrecht en ambtenarenrecht ondergebracht. Voor economisch strafrecht gericht op overheden brengen wij u in contact met onze strafrechtadvocaten die in verschillende zaken nauw met ons samenwerken.

Onze specialisten: Jan Jacobse, Jolanda van Koeveringe-Dekker, Ronald Pieterse, Paul Adriaanse, Sietske Delen, Semia Wiersma-Helal, Jelle van Renswoude en Esther Boone-Tange