Pragmatisch en betrokken

Persoonlijke service, hoogwaardige juridische kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien juristerij niet als een doel op zich, maar als één van de soms noodzakelijke middelen om tot een oplossing te komen. Onze advocaten handelen steeds snel en pragmatisch en zoeken samen met u naar de beste oplossingen.
Onze advocaten hebben relatief veel proceservaring, zodat u niet alleen op kundige bijstand kunt rekenen, maar er ook van kunt uitgaan dat onze advisering altijd ‘rechtbankproof’ is. Tegelijkertijd biedt die ervaring ons de kans om procedures voor te zijn en zijn wij steeds alert of andere middelen (zoals mediation of het voeren van minnelijk overleg) voor u tot een sneller of beter resultaat kan leiden. 

Wij zijn altijd op zoek naar het beste juridische talent

Heb je al enige werkervaring of ben je net klaar met je rechtenstudie en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Justion Advocaten is een ambitieus, middelgroot advocatenkantoor met locaties in Middelburg, Rotterdam, Terneuzen en Breda. Wij zijn op zoek naar talentvolle juristen met goede studieresultaten, die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren.

Lokaal tot internationaal

Met 25 advocaten en juridisch medewerkers en deskundige ondersteuning richt Justion Advocaten zich met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder Zuidwest-Nederland. Onze specialisten werken voor lokale, regionale en landelijke overheden, zorginstellingen, (semi) publieke organisaties, voor in Nederland gevestigde kleine en middelgrote bedrijven én buitenlandse bedrijven die in Nederland of met Nederlandse ondernemers werken. U kunt als klant bij ons terecht in een van onze vier vestigingen; Middelburg, Rotterdam, Terneuzen en Breda. Uiteraard zijn onze kantoren zo ingericht dat wij ook op afstand via de bekende digitale media met u kunnen samenwerken.

Ons team staat voor u klaar

Onze advocaten houden van aanpakken en zijn echte doeners. Wij zoeken samen met u naar oplossingen en op basis van een risicoanalyse overleggen wij met u hoe u het beste kunt handelen. Wij zijn uw partner en onze dienstverlening is toegespitst op wat u nodig heeft. Snel, pragmatisch en realistisch. Ons team staat voor u klaar.