Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat geldt ook voor u als overheid. Bent u aansprakelijk gesteld of hebt u een dagvaarding ontvangen, dan kunt u op ons rekenen. Van advies tot (verweer in een) procedure, wij zijn er voor u. Onze kennis is up-to-date en praktisch toepasbaar. Aansprakelijkheid van overheden voor besluiten en voor feitelijk handelen is een specialistisch vakgebied. Dit komt vooral door het samenspel van civiel- en bestuursrecht en de doorwerking van de algemene beginselen van behoorlijk bestuur. Daarbij gaat het dan zowel om rechtmatig handelen (nadeelcompensatie) als onrechtmatig handelen. Ook als u te maken krijgt met bijvoorbeeld een beroep op verkrijgende verjaring, kunt u bij ons terecht.

Ons team van overheidsspecialisten richt zich vooral op gemeenten, waterschappen, provincies, publiekrechtelijke samenwerkingsverbanden en semi-overheid. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, discretie, gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid, persoonlijke service en no-nonsense. Wij zijn graag uw (vertrouwelijke) sparringpartner en helpen u ook in tijden van crisis deskundig en discreet. Kennis van de (overheids)cliënt vormt bij ons de basis en onze advisering is ‘rechtbankproof’.

Onze specialisten: Jan Jacobse, Jolanda van Koeveringe-Dekker, Ronald Pieterse, Paul Adriaanse, Sietske Delen, Semia Wiersma-Helal en Esther Boone-Tange