Semia draagt bij aan de expertise overheid en aansprakelijkheid, de expertise ondernemingsrecht en de expertise huurrecht. Zij adviseert en procedeert voornamelijk op het gebied van (overheids)aansprakelijkheidsrecht en bouwrecht.

Semia is na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkzaam geweest als junior juridisch consultant voor rechtsbijstandverleners en vakbonden. In oktober 2018 is Semia begonnen als juridisch medewerker bij Justion Advocaten en sinds half augustus 2019 is zij werkzaam als advocaat. Zij voert een brede advies- en procespraktijk binnen de expertise overheid en aansprakelijkheid, de expertise ondernemingsrecht en de expertise huurrecht waarin zij zowel overheden als (grote) bedrijven bijstaat.

Bij Semia weten cliënten waar ze aan toe zijn. Zij is proactief en acht het van belang cliënten te voorzien van duidelijk en praktisch advies.

Semia is in februari 2023 begonnen met de specialisatie opleiding personenschade van de Grotius Academie en zal zich daar dus het aankomende jaar (verder) in verdiepen.

Registraties

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is Semia op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • letselschaderecht

Deze registratie verplicht Semia elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Aansprakelijkheid en Letselschade, Ondernemingsrecht, Overheid en Aansprakelijkheid, Vastgoed en Bouwrecht
  • Grotius Academie Personenschade
Nederlands, Engels
  • Redacteur AR Updates