Complexe juridische vraagstukken ziet Sietske als een uitdaging. Ze adviseert en procedeert vooral op het gebied van (overheids)aansprakelijkheid en letselschade alsmede bestuursrecht en handhaving. Daarbij houdt ze de bestuurlijke context scherp in het oog.

Sietske heeft na afronding van haar studie aan University College Roosevelt (summa cum laude) Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Sinds 2017 is Sietske werkzaam bij Justion Advocaten en verricht zij werkzaamheden op het gebied van (overheids)aansprakelijkheid en letselschade, bestuursrecht en handhaving. Ze heeft een voorliefde voor ingewikkelde juridische vraagstukken op het snijvlak van privaat- en bestuursrecht. Sietske heeft de opleiding Personenschade aan de Grotius Academie (cum laude) afgerond om haar cliënten, veelal overheden en aansprakelijkheidsverzekeraars, op dat vlak nog beter van dienst te zijn. Daarnaast is zij regelmatig in de rechtszaal te vinden.

Registraties

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is Sietske op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • burgerlijk procesrecht
  • letselschaderecht
  • omgevingsrecht

Deze registratie verplicht Sietske elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Aansprakelijkheid en Letselschade, Bestuursrecht en Handhaving, Omgevingsrecht en Gebiedsontwikkeling, Overheid en Aansprakelijkheid
  • Grotius Academie Personenschade
Nederlands, Engels, Duits
  • Bestuurslid Stichting Zeeuwse Meesters