Gülsüm adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht, aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht.

Gülsüm heeft na het behalen van haar bachelor op de Juridische Hogeschool de overstap gemaakt naar de universiteit. Op Tilburg University heeft zij de master Rechtsgeleerdheid gevolgd en in juli 2018 is zij met genoegen afgestudeerd. Tijdens haar studie was Gülsüm als zittingsgriffier werkzaam bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Per 1 september 2018 is Gülsüm als juridisch medewerker werkzaam bij Justion Advocaten en sinds januari 2020 als advocaat. Gülsüm is betrokken bij haar cliënten en zij geeft heldere adviezen. Gülsüm is onderdeel van de expertise arbeidsrecht en ambtenarenrecht, de expertise ondernemingsrecht en de expertise huurrecht. U kunt bij haar terecht met vragen over onder meer arbeidsovereenkomsten, concurrentie- en relatiebedingen, ontslagen, vaststellings-overeenkomsten en ziekte en re-integratie. Niet alleen als werkgever, maar ook als werknemer. Daarnaast heeft Gülsüm ervaring op het gebied van het innen van schuldvorderingen. Gülsüm adviseert en staat u bij als het gaat om incasso’s, beslagleggingen en aanvragen van faillissementen.

Registraties

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is Gülsüm op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht Gülsüm elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht, Compliance en Privacy (AVG), Ondernemingsrecht
Nederlands, Engels, Turks
  • Lid Jonge Balie Zeeland-West-Brabant
  • Lid Jong Management
  • Lid Zeeland Business