Specialisaties

Contracten en algemene voorwaarden
Fusie en overname
Incasso, beslag en executie
Insolventierecht
Internationale handel
Ondernemingsrecht
Bouwrecht
Aanbestedingsrecht

Bio

Mr. E. (Edwin) Bregonje voltooide zijn rechtenstudie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (thans Radboud Universiteit) in 1998, waarna hij als jurist aan de slag ging bij de Provincie Zeeland. In 2000 is Edwin beëdigd als advocaat en heeft hij zich als zodanig gevestigd in Terneuzen.
 
Edwin is gespecialiseerd in het contractenrecht en heeft in 2012 de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren met goed gevolg afgerond. Daarnaast legt hij zich toe op het ondernemingsrecht, het bouwrecht en het aanbestedingsrecht.

Edwin is een oplossingsgerichte advocaat met een scherpe blik, slagvaardig waar nodig en steeds doortastend.
 
Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Edwin voorzitter van de klachtencommissie ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen (een omvangrijke zorgorganisatie) en secretaris van wielervereniging Structuur 2000 in IJzendijke. Ook is Edwin lid van Rotaryclub Terneuzen.

Edwin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Aanbestedingsrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Edwin elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nevenactiviteiten

Voorzitter Klachtencommissie ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Secretaris wielervereniging Structuur 2000
Lid Rotaryclub Terneuzen

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonnummer: 
< Naar overzicht