mr. M.J. (Matthijs) Hoekstra

Specialisaties

Arbeidsrecht

Bio

Mr. M.J. (Matthijs) Hoekstra studeerde in 1996 af aan de Universiteit Utrecht. In datzelfde jaar is hij beëdigd als advocaat en hij is sedertdien in Terneuzen werkzaam. De eerste jaren heeft Matthijs in de algemene praktijk gewerkt. Vanaf 2000 heeft hij zich in toenemende mate gespecialiseerd in arbeidsrecht. In 2007 voltooide Matthijs met goed gevolg de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie. Zijn vakkennis deelt hij regelmatig door het geven van cursussen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.
 
Creativiteit, pragmatisme en nauwkeurigheid kenmerken Matthijs’ handelwijze als advocaat. Met de wens van de cliënt als uitgangspunt wendt hij deze eigenschappen aan om doelgericht naar een juridisch houdbare oplossing toe te werken.
 
Matthijs is naast advocaat ook MfN-registermediator. Als mediator begeleidt hij werkgevers en werknemers die samen een oplossing willen bereiken voor hun conflict. Matthijs richt zich als mediator daarnaast op het oplossen van conflicten tussen zakelijke partijen.
 
Matthijs is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Sinds 2013 is hij lid van de raad van de orde van advocaten Breda Middelburg, waarbinnen hij thans de functie waarnemend deken West vervult. Hij was zes jaar secretaris van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen.

Specialisatieopleiding

Grotius Academie Arbeidsrecht

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Lid raad van de orde van advocaten Breda Middelburg

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonummer: 
< Naar overzicht