Mayke is sinds 1996 actief als strafrechtadvocate. Ze werkte bij diverse grote advocatenkantoren in Amsterdam en Maastricht. Daarna heeft ze meer dan 10 jaar een nichekantoor in het strafrecht geleid vanuit Almelo.
Per 1 april 2018 is Mayke werkzaam bij Justion Advocaten.

Mayke is een gepokt en gemazelde strafrechtadvocate, met een zeer gedegen opleiding bij bekende strafpleiters. Zij is zich in haar langjarige strafrechtpraktijk steeds meer gaan toeleggen op het ondernemingsstrafrecht en bestuursstrafrecht.

Als strafrechtadvocate doet zij grote, veelal complexe zaken voor cliënten in de industrie, de bouw, de dienstverlening en in overheidskringen. Zij combineert een gedegen kennis van het strafrecht en haar ruime praktijkervaring met haar vermogen om op een prettige wijze met mensen om te gaan en dat is in een spannend vak als het strafrecht, een belangrijke kwaliteit.

Uiteraard is Mayke lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Daarnaast verzorgt zij regelmatig workshops en (in-house)cursussen binnen haar vakgebied.

Registraties

Mayke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht Mayke elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Strafrecht
  • Lid Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
  • Specialisatie: Economisch strafrecht + strafrecht
Nederlands, Engels, Frans, Spaans