Jaimy draagt bij aan de expertise overheid en aansprakelijkheid. Zij adviseert en procedeert vooral op het gebied van het omgevingsrecht en het bestuursrecht. Ook is zij werkzaam in de expertise overheid en aansprakelijkheid.

Jaimy is per 1 januari 2020 begonnen bij Justion Advocaten als paralegal. Naast haar werkzaamheden bij Justion Advocaten is zij in juli 2021 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de master Rechtsgeleerdheid. Jaimy is op 19 augustus 2022 beëdigd als advocaat.

De cliënten die Jaimy bedient zijn vooral ondernemers en (semi)overheden op het gebied van het omgevingsrecht. Ook bedient zij verschillende cliënten in het bestuursrecht, met name in handhavingszaken. Daarnaast adviseert en procedeert Jaimy in de expertise overheid en aansprakelijkheid.

Jaimy is oplossingsgericht en analytisch waardoor zij zaken vanuit verschillende perspectieven bekijkt en daarop kan anticiperen. In juridisch technische zaken waarbij het uitpluizen van bestemmingsplannen en bouwtekeningen van belang is, is Jaimy in haar element.

Aansprakelijkheid en Letselschade, Bestuursrecht en Handhaving, Omgevingsrecht en Gebiedsontwikkeling
  • Lid Zeeuwse Commissie van de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant
Nederlands, Engels, Duits