Franchise helpdesk

Bent u (aspirant) ondernemer en overweegt u zich aan te sluiten bij een franchiseformule? Of bent u een franchisegever of franchisenemer met vragen over uw positie en mogelijkheden?

Op zo’n moment is het belangrijk dat u tijdig informatie vraagt, zodat u weet hoe u verder moet. Misschien wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot exploitatieprognoses, internetverkoop, exclusiviteit en non-concurrentie, het einde van de franchiseovereenkomst , beslaglegging, (ver)huur van bedrijfsruimte, arbeidscontracten etc.  

U kunt dan bij ons kosteloos terecht voor een vrijblijvend telefonisch advies van onze telefonische franchise helpdesk. Neemt u contact op via: 010 – 440 31 00.

U wordt dan doorverbonden met een advocaat die gekwalificeerd is om uw vraag te beantwoorden. Wij zijn zowel vanuit onze juridische praktijk als vanuit het maatschappelijk debat goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Indien nodig geeft onze advocaat een inschatting van uw verdere mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Team Franchise van Justion Advocaten

< Naar overzicht