Blog Door mr. J.W. (Jan-Willem) van Koeveringe

Maandag 3 juli 2017 hebben de vier grote gemeenten een ingezonden brief in de Cobouw gepubliceerd met een ernstige waarschuwing aan het adres van minister Plasterk om toch vooral niet over te gaan tot het introduceren van een privaatrechtelijk georganiseerd kwaliteitstoezicht op de bouw.

Die lobby heeft zijn uitwerking niet gemist. Gisteren heeft minister Plasterk het wetsvoorstel, dat al door de Tweede Kamer was goedgekeurd, teruggenomen. Naar het zich nu laat aanzien zal het hierdoor minstens een jaar duren voordat de wet (mogelijk) een tweede kans krijgt in de Tweede en Eerste Kamer. Ik houd u op de hoogte!

mr. J.W. (Jan-Willem) van Koeveringe

mr. J.W. (Jan-Willem) van Koeveringe

Bouwrecht, Contractenrecht, Franchise, Onderneming...

Over de auteur

Jan Willem van Koeveringe is zijn loopbaan gestart als belastingadviseur. Hij is vennoot geweest bij een landelijk opererend subsidie adviesbureau en als zelfstandig jurist. In deze hoedanigheid is hij werkzaam in diverse sectoren (projectontwikkeling, bouw, verblijfsrecreatie, visserij) waarin hij zich onder meer bezighoudt met Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Franchise, Aanbestedingsrecht, Bouwrecht (Raad van Arbitrage voor de Bouw), Subsidie- en staatsteunrecht. Sinds 2007 is Jan Willem partner in de maatschap Justion Advocaten en als advocaat werkzaam en gespecialiseerd in de hiervoor genoemde rechtsgebieden.
< Naar overzicht