Specialisaties

Aanbestedingsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Contractenrecht
Subsidie- en staatssteunrecht

Bio

Mr. M.C.J. (Marjo) Meeuwsen-Dek heeft in 1998 haar studie Nederlands Recht voltooid aan de Universiteit van Utrecht. Zij is zowel privaatrechtelijk als bestuursrechtelijk afgestudeerd. Na haar afstuderen heeft zij zich in 1998 als advocaat gevestigd in Middelburg, waar zij zowel werkzaam was op het gebied van het ondernemingsrecht als in de overheidssector. Vanaf 2002 is Marjo ruim 9 jaar als advocaat werkzaam geweest bij de Provincie Zeeland. Sinds 2011 is Marjo werkzaam bij Justion Advocaten. Marjo is gespecialiseerd in het Aanbestedingsrecht. Zij is voorzitter van het Team Aanbestedingsrecht en richt zich in de dagelijkse praktijk vooral op Aanbestedingsrecht en de daarmee samenhangende rechtsgebieden Bouwrecht, Contractenrecht, Bestuursrecht en Subsidie- en staatssteunrecht. Zij adviseert aanbestedende diensten over te volgen (Europese) aanbestedingsprocedures en stelt daarbij ook aanbestedingsdocumenten op. Waar nodig staat zij aanbestedende diensten en inschrijvers bij in procedures over gunningsbeslissingen. Marjo geeft regelmatig workshops over aanbestedingsrechtelijk onderwerpen. Marjo is een gepassioneerde en gedreven advocate.

Marjo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Aanbestedingsrecht
  • Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht Marjo elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Specialisatieopleiding

Grotius Europees en Nederlands aanbestedingsrecht

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
Lid Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA)
Lid Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)
Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonnummer: 
< Naar overzicht