mr. M. (Mieke) Verhoeff

Specialisaties

Bouw- en vastgoedrecht
Contractenrecht
Franchise
Ondernemings- en insolventierecht
(Overheids-) aansprakelijkheidsrecht

Bio

Mr. Mieke Verhoeff is in 2008 afgestudeerd in de richting bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie was mr. Verhoeff onder meer werkzaam als jurist bij een advocatenkantoor en bij een schade-expertisebedrijf. Verder zat zij in de redactie van het Juridisch Faculteitsmagazine ‘Fiat Justitia’ en was zij actief bij juridische studieverenigingen zoals Pleitdispuut DJ Veegens.

Na afronding van haar studie Nederlands recht, heeft mr. Verhoeff haar advocaat-stage volbracht bij een groot Rotterdams kantoor. Verder is zij naast haar werkzaamheden als advocaat actief geweest in diverse commissies bij de Jonge Balies van Rotterdam en Den Haag. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor in het Westland, is mr. Verhoeff sinds april 2014 werkzaam op de Rotterdamse vestiging van Justion Advocaten. 

Mr. Verhoeff is gespecialiseerd in het ondernemings- en aansprakelijkheidsrecht. Verder is zij werkzaam op de rechtsgebieden franchise, bouw- en vastgoedrecht, contractenrecht en insolventierecht.

Publicaties

Specialisatieopleiding

Grotius Academie Onderneming & Aansprakelijkheid (2014)
Basiscursus Personeneschade OSR Juridische Opleidingen (2018)

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Corporate Litigation
Lid Young Insurance
Lid Young The Hague

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonummer: 
< Naar overzicht