Specialisaties

Contractenrecht
Huurrecht
Overheidsaansprakelijkheidsrecht

Bio

Mr. L.C. (Lizelotte) de Hoog heeft in 2010 haar studie Nederlands Recht voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is afgestudeerd in de master Privaatrecht. Tijdens haar studie was zij werkzaam bij de Stichting Rechtswinkel Dordrecht. Na haar studie heeft zij een half jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt.

Lizelotte is vanaf 1 oktober 2011 werkzaam bij Justion Advocaten in Rotterdam. Lizelotte is in het bijzonder werkzaam op de volgende rechtsgebieden: contractenrecht, huurrecht en de overheidspraktijk.

Lizelotte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Lizelotte elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Publicaties

  • ‘De aanpak van woonoverlast’, uitgave Justion Advocaten
  • ‘Franchise: walhalla of wurgcontract?’, uitgave ter gelegenheid van het gelijknamige lustrumsymposium van Justion Advocaten, april 2016

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonnummer: 
< Naar overzicht