Specialisaties

Arbeidsrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Verbintenissenrecht

Bio

Mr. G.I.M.M. (Gracia) Dierikx studeerde in 1987 af aan de Vrije Universiteit Amsterdam met als afstudeerrichting Privaatrecht en specialisatie Arbeidsrecht. Via een loopbaan bij onder meer Provinciale Waterstaat, UWV en FNV, trad Gracia in 2004 in dienst bij Justion Adviesgroep als seniorconsultant. Zij zag haar wens als advocaat te gaan werken in 2008 vervuld met haar toetreding en beëdiging als advocaat bij Justion Advocaten. Hier oefent zij de civielrechtelijke praktijk uit en is gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Gracia heeft een brede ervaring op het gebied van het (nieuwe) ontslagrecht, arbeidsongeschikte werknemers, reorganisaties, en CAO-recht. Zij verzorgt regelmatig workshops over actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht, zoals de Wet werk en zekerheid (Wwz) maar ook over privacy (AVG).

Gracia zal altijd het onderste uit de kan halen om haar doel te bereiken. Zij is niet snel uit het veld te slaan.

Gracia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Gracia elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Zeeland
Mentor van de Seniors of Talents
Lid Businessclub De Basis

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonnummer: 
< Naar overzicht